Kawasaki VN 2053 / 2215

Kasutaja avatar

Teema algataja
TiitX11
Postitusi: 403
Liitunud: 16 Aug 2015, 18:54
Tsikkel: Honda X11; Vulcan 2200
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Kawasaki VN 2053 / 2215

Lugemata postitus Postitas TiitX11 »

Pidurid on korras, tunne, et võivad nõrgad olla tekkis liigsest jõust mida hoovale vaja rakendada. 100-ga võttis blokki, tekkis tüüpiline tunne kui hetkeks ratta blokeerib. Kuna aga jõud on väga suur ja hoob suht kaugel siis tunnetus on just selle tõttu halb, ei tea millal üle vajutad (väikestel kiirustel ja märjal teel). Kas Brembol pole? Kodulehe andmetel sellele rattale ei paku.

Testsõidu aegu tekkis lisajama mida teel olles ei õnnestunud täielikult parandada: käivitusnupp. Seda on puhastatud korduvalt aga kontaktid on liiga nõrgad. Midagi muud aretada? Uut sisu ei müüda vaid kogu krempel täiega ja selle hind teadmata....korda aga tuleb saada.

Kui kohvrite ostmine ja valimine oli oli valida kas 20l või 30l Hepco Becker kohvrid. Kartsin algul, et 30l võivad suuremal kiirusel ebastabiilsust tekitada aga reisides on alati liiga vähe ruumi ja ostsin 30l variandi. X11-l Givi kohvritega tekib suurematel kiirustel ebastabiilsus, korra saksa kiirteel tunnetatud, hea tunne ei ole. Nüüd aga see tunne puudus, kas oled rattal üksi, kaksi või kohvritega vahet pole ja minek on sama. Enne Rakvere-t sai pikemalt 600-se baigiga mõõtu võtta (tal olid samuti kohvrid aga 15l, need olid kunagi warrioril). Hiljem noorepoolne härra väitis, et 74KW baik ei "tahtnud järgi jõuda" pöörded tuli pidevalt 12000 juures hoida, et järgi saada. Kawal aga oldi kahekesi ja kohvrites kummaski 10kg. Kiirused ei olnud minu mõistes "suured" vaid keskmised. Mootori dünaamikaga tuleb harjuda, võrreldes tehase mootoriga on minek teine ja peamine, et ülekanne võiks olla kiirem.

Tsikkel pole kunagi liiga võimas...........kui aga on, oled ise liiga vanaks jäänud

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”