Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3133
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 328 korda

Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest

Lugemata postitus Postitas ranel »

Spoiler
Jesper kirjutas:

Kui sul väline ketas on juba majapidamises olemas, siis inimesed on sellise vidina välja nuputanud: RAVPower FileHub Plus, lisaks failide liigutamisele teeb veel sadat rohkem või vähem kasulikku asja. Minuarust see WP Passport ei ole hea mõte, sest seal on tavaline mehaaniline kõvaketas sees, mida on kerge moosiks põrutada. SSD on ikka palju muretum, aga paraku ka umbes mälukaardiga samas hinnas.

Aga ma isiklikult ka lõin käega, jämedalt maksavad mälukaardid 50 senti giga kohta, ehk siis 3€/h 1080 realise ja 12€/h 4k puhul. Päris palju kokkuhoidu annab ka see, kui filmida ainult huvitavaid asju - pärast lihtsam lõikuda ka, kui ei pea ühe šefi kurvi leidmiseks 4 tundi videot läbi vaatama :)

Seal on veel see aspekt ka, et kui sa just oled filminud mingi täiesti kordumatu asja üles ja siis kaarti tühjendama asud, pead ikka väga usaldama pmst seda kõvaketta peal olevat rohelist LED-i mis ütleb et "kõik on edukalt kopeeritud", et see kaart nüüd välja tõmmata ja tühjaks teha :) Mina ei usalda.

Osad kaamerad võimaldavad seda, et jätad kogu aeg salvestama ning ägedamad kohad saad lukku panna. Pm pardakaamera funktsioon. Mitte lukku pandud kohad kirjutab üle. Endal eken h8 teeb näiteks nii.

Kui lahti võttes kaart tuksis, siis on ilmselt siiski safe remove tegemata jäänud, kui enne kaardil olevale sisule sai ligi.

Suurema kaardisageduse jutt on küll õige. Palju rohkem häirib pildiseeria (madal kaadrisagedus), kui full hd reso. Viimase kohta ega paljudel 2,7k või 4k seadmeid üldse vaatamiseks polegi.

Mehaanilist ketas on siis lihtne ära rikkuda, kui töötab ja kukutada. Kui ketas ei tööta, siis pole seda midagi nii kerge ära lõhkuda. Samas vb tsiklimatkal ülisuur rappumine saab ka sellest jagu, kui see ei tööta. Kui väline ketas osta, siis ma ostaks ise pigem eraldi karbi ja ketta sisse. Uuema ajastu fancyd on kõik kokku ehitatud, mistõttu suhteliselt suremisalti kontrolleri suremisel/katkise ühenduse korral on tüütu andmeid kätte saada.

Faile saab nutika abil ka ilma usb jagata kopeerida kettale, sest nutitelefonid ja kaamerad kasutavad tihtilugu täpselt samu kaarte. Pigem on probleemne, kuna alati ei tõmba end kettad nutika taga käima ja vajavad lisatoidet. Näiteks tuleb akupank lisaks veel juurde ühendada.

See OTG kaabel on isegi osadel nutikatel vaikimisi kaasas. Näiteks mu hiina nutitelefonil oukitel k6000 on see kaasas ja pakub lisafuntsiooniks, et teised seadmed saavad end telefonist laadida, kuna isendil on 6000mah aku.



http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”