Õnnetused mootorratastega [2017]

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Tsikkel: LadyInRed
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 140 korda
Kontakt:

Re: Õnnetused mootorratastega [2017]

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Henn kirjutas:
jkristjan kirjutas:

Keelatud manööver ei tähenda, et selle tegijale tohib tagant sisse sõita. Kordan veelkord, tagant otsa sõitja on süüdi alati, olenemata sellest, kas ta söidab otsa pidurdajale, valesti parkijale, keset teed sittuvale karule või roosale üks-sarvele.

Kui sa sõidad tagant otsa sõidukile,mis peale möödasõitu reastus vahetult sinu sõiduki ette ja pidurdas ootamatult (äkki, blokki vms), siis sa ei taha ju nõustuda sellega, et oled igal juhul süüdi? Muidu oleks hea lihtne oma auto kindlustusele maha müüa.

Mõned aastad tagasi Virtsust Risti poole kolonnis sõites oligi just taoline olukord. Minu ees ja taga liikuva auto pikivahed olid normaalsed, kiirused ka 90+5. Ja siis tuli üks Subaru tagant, mis läks möödasõidule kui auto tuli vastu, vaatasin kiirelt peeglisse ja nägin, et ruumi on, pidurdasin ja tõmbasin nii paremale kui sain, Subaru tõmbaski otse mu ette ja pidurdas tugevalt. Tol hetkel läks küll ülihästi, et Subarule tagant sisse ei pannud. Tüübile järgi ei sõitnud, ei olnud mõtet ja karma jõudis ka temani mõni km hiljem, kui ta tee ääres oli, esirehv puruks...
Aga kui olekski tagant otsa pannud, siis kindlasti ei oleks nõus, et just mina süüdi olen. Tema alustas möödasõitu kui auto vastu tuli ja tekitas üliohtliku olukorra.

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”