ALICE COOPERI KONTSERT & URIAH HEEP

Kasutaja avatar

Zombiegirl

Lugemata postitus Postitas Zombiegirl »

Niniiih...

eelolevad kommentaarid on lausa positiivsed selle kõrval, mis mina asjast arvan.

Ühesõnaga it was a looooong-loooong story, kuidas ma pisut enne kontserti siiski pileti sain, aga see selleks.

Uriah Heep oli hea.. kõik see 45 minutit oli ta väga hea, küttis rahva üles.. ja siis tuli... pikkk-pikkk paus...

ootusärevus kasvas... kasvas nii suureks, et süda läks kaaskülastajate küljest tuleva higi,- alkoholi- ja tubakahaisust pahaks. Kellegi käekott oli mul juba aluspükstes ja kellegi jäme selg nühkis vastu rindu.. kellegi küünarnukid olid mu silmakoobastes.. aga üldiselt oli koht hea ja laval toimuv vaadeldav.

Maitea.. kas mu naivism ja kogenematus olid mu ootuse ürituse osas nii üles kruttinud või oli see reklaam enneolematu showga Cooperi kontserdist... aga see oli kräpp, mis toimus.

Okok... peale 3 viimase loo (kahjuks ei andnud miski vihjet selle kohta, et need olid ja jäävad viimasteks- isegi lisalugu ei tulnud :( ) ei pakkunud kontsert mulle midagi. Muusika oli hea.. aga heli ei olnud teab kõlav, kuna lavaaugu juurest kaugenedes oli võimalik aimata, et paarkümmend meetrit tagapool minust on toimumas rock-kontsert.

Ning show... andke andeks... andke mulle andeks... aga 3. klassi laste Halloweenipeo isemeisterdatud sou (siinkohal just nimelt sou) oli ka põnevam.

Krt, oleksid siis ilusad baleriinid vähemalt tantsinud.. oleks olnud kontrast ja silmailu... aga mingi karvase peaga mõtetu tsikk kargas 2 korda..

Giljotiin.. mida oli selles shows enneolematut ja põnevat..

Ürituse korraldamise kohta ei viitsi ma midagi vigiseda... väljapääsuks oli avatud 2 väravat (kohalikud teadsid ja said väga vabalt välja ilma igasuguse trügimise või ootamiseta)... aga kõik tundus olevat selle kontserdi puhul selline, et raha käes, ülejäänu meid enam ei koti.

Muide, ühes kohas müüdi ka sooja "Päikese" limonaadi:)

PS! Aga üldiselt jäin ma rahule, et sai käidud:) Oli siiski tore õhtu ja ilus ilm.
Vastik, aga armas...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”