Kuidas rutskakummid kinnitatakse?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 8466
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Kuidas rutskakummid kinnitatakse?
Postitan ka siia ühe rumala küsimuse, loodan, et väga kõvasti ei peksta.
Nimelt huvitab, kuidas tänavasõiduratastel rutskakummid kinnitatakse, sai endale ka esimene tänavaratas sebitud ja tekkis selline küsimus.
Olen krossikatel neid kümneid kordi kinnitanud, aga seal on hoopis teine lähenemine - liimid ja kinnitustraadid, mida tänavaratstel ilmselt ei kasutata.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Re: Kuidas rutskakummid kinnitatakse?
Paar korda olen küünelakki kasutanud, viimane kord panin midagi sellist: https://bikeman.ee/default/renthal-grip ... m_store=fi
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Juukselakk.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Vanasti pandi juukselakiga. Olen ise seda ka paaril korral moodsal ajal proovinud aga niiiske ilma ja lenksuküttega läheb lakk pehmeks ja käepide hakkab peal libisema. Maha jahtudes peab taas. Paljud küttega käepidemed tulevad komplektis koos väikese superliimi tuubiga. Soendusega käepidemete puhul olen kasutanud kas seda või siis "Moment" liimi.
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Seebiveega käis see asi vanasti.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mina olen mõlemal ühtemoodi traadiga kinnitanud, miks see tänavale ei sobi? Liimiga on nende uuesti maha saamine hirmus tüütus. Vähemalt Renthalil on ju selline eraldi soon traadi jaoks, nii et näha ei jää pmst midagi, või no kui tahta eriti peenet tööd teha võib traadi ju enne kinnitamist veekindla markeriga mustaks värvida?
-
- Kontakt:
Jesper kirjutas:Mina olen mõlemal ühtemoodi traadiga kinnitanud, miks see tänavale ei sobi? Liimiga on nende uuesti maha saamine hirmus tüütus. Vähemalt Renthalil on ju selline eraldi soon traadi jaoks, nii et näha ei jää pmst midagi, või no kui tahta eriti peenet tööd teha võib traadi ju enne kinnitamist veekindla markeriga mustaks värvida?
Peenele kohvikule kuidagi ei sobi see traat mu arust.
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:Kullast traat peaks ju stiilne olema küll?
Selle peale ma ei tulnudki, uurin kullasseppade käest
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 1 kord
Kullast traat pole suurem asi, liiga pehme...
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
mx77 kirjutas:Postitan ka siia ühe rumala küsimuse, loodan, et väga kõvasti ei peksta.
Nimelt huvitab, kuidas tänavasõiduratastel rutskakummid kinnitatakse, sai endale ka esimene tänavaratas sebitud ja tekkis selline küsimus.
Olen krossikatel neid kümneid kordi kinnitanud, aga seal on hoopis teine lähenemine - liimid ja kinnitustraadid, mida tänavaratstel ilmselt ei kasutata.
Ei kinnitatagi. Kui õiges mõõdus, siis ringi käima ei hakka. Peale saab kas peene otsaga kompressoriga õhku lenksu ja pideme vahele lastes või wd40.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
argoa kirjutas:Kullast traat pole suurem asi, liiga pehme...
Kõike, mis reimpsi näppude alt tuleb, ei pea 1:1 võtma. Küllap ta tegelikult mõtles kullaTUD traati .
Ma kusjuures mõtlesin juba kirjutades, et peaks täpsustama - kullaga kaetud traat, sest kuld on suht pehme tõesti, olen isegi kursis
Samas võin oma jalast kougitud titaantraati sheerida - veel kallim ja lausa prominentse ajalooga kinnitusvahend
Kas see ei peaks lihtsalt piisava istuga kinnituma, st. kui ringikäima vms. hakkab on liiga suure diameetriga ?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Minu rattal OEM kummid ei ole liimitud.Võtsin ka suruõhuga maha ja tagasi läksid samateed.Veits tatti sülitasin ka vahele
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.