Parim matkaenduuro?

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Parim matkaenduuro?

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Spoiler
ranel kirjutas:
KIBU kirjutas:
ranel kirjutas:
Piipz kirjutas:

Irw, korke, kui sa R tahad, siis sellega lähevad sul jalad veel vähem maha ju

Ma mõtlesin just täpselt sama asja. Kui mai alguses lombist läbi sõites sai ka külg maha pandud, siis isegi mul, kes ma muidu panen täistallad maha, sopa sees jäi ka mul pikkuses puudu ning läks külg maha. Rääkimata siis nendest, kel asfalti pealgi jalad maha ei ulatu. :D

Põhjus miks ma ka twini peale ei mõtle, sest 183 cm pikkusel ei lähe tallad nii maha nagu võiks ja varvaste peal ei taha ka olla :D

Mis sa neis jalgadest maas hoiad??? jalad käivad jalatappidel tsikliga sõites muide. käbla käisid sa kah seepärast et jalad vales kohas olid mitte et maha ei ulatanud. valede sõiduvõtete juures võid isegi 183cm pikk olla a teine mees olenemata ligi paarikümne sentimeetri jagu lühemast kasvust saab näed ilusti hakkama. Korke oskab ilmselgelt paremini sõita järelikult või mis sa arvad? (togi)

Ma arvan, et hetkel puusalt tulistad olukorra kohta, mille kohta midagi ei tea. :D Masina tõmbas vastu põhjakaitset vees kinni ja lomp oli oodatust hulga sügavam( jah, oleks võinud enne kontrollida). Nii ratas seisiski ja vajus küljele ära.

kui sa nüüd aru ei saanud, siis sinu kukkumise üksikasjad antud juhul ei olnudki väga olulised. mõte oli läbi lillede öelda, et ära ilgu mehe kasvu üle kes teeb oma südikuse ja sõiduoskusega kasvu puudujäägi tasa ja sõidab asisemalt kui nii mõnigi näiteks 183cm pikkune mees. kohatu on naerda, et "Korke R pole sinu jaoks sa oled nii lühike, isegi mina näed käisin käbla kuigi ma olen palju pikem ja täistallad ulatavad maha". mõtle parem kas sina saaksid hakkama tsikliga mille sadulakõrgus oleks sinu kasvu arvestades ala 20cm tavalisest kõrgem?

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”