Peeglid inimese moodi paika?
-
Madlobster
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Peeglid inimese moodi paika?
Ei kujuta ette möödasõitusi, vasakpöördeid jms (mõnel juhul ka reastumisi, st kui ma ei ole just vahetult mööda sõitnud, et tean, kus teine liikleja asub)
Vahetasime siin just proovi pärast tsikleid, esimene kommentaar, mis minu tsikli kohta tuli oli see, et siit peeglitest näeb ka midagi. Ilma peegliteta (üv jaoks installitud peeglid) on ikka paras n**s väljaspool ringrada sõita. Jaaa mul kael keerab ja suudan ühe käe lahti lasta ja terve kere keerata täiesti taha vaatamiseks. Aga selline võimlemine nii tihti kui olen harjunud peeglitest pilgu üle laskma oleks debiilne. Samuti on pilk eest liiga kaua ära selle võimlemisega. Kaassõitjaga veel keerukam.
Ja Jah kõiki asju saab teha ja pooli asju pole kõvadel meestel vaja. Ilma piduriteta saab ka sõita jms. Aga normaalseks liikluses liiklemiseks on oma turvalisuse huvides peeglid ikka väga tähtsal kohal, mitte tüv mehe südamerohuks. Versioone peegliteks on kõikvõimalikel müüjatel mustmiljon, et ei ole võimalik, et mitte kuidagi mitte midagi ei leia.
Jah võib rääkida loo, et mul on viie R´iga bike super, kuhu peale KONICA MINOLTA kirja ei sobi mitte üks asi või siis ferdinandi hyper custom, mille peegliks on poleeritud lenksuotsa raskus. NO siis ei sobi, mis siis ikka saab sõidetud, ise oled harjunud (aga et oled nüüd hirmus kõva vend või nii peakski teistel ka olema... no ei arva nii)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.