Peeglid inimese moodi paika?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Peeglid inimese moodi paika?

Lugemata postitus Postitas will111 »

eks ikka hoian paigal jah...aga nina keeramisega ma ei tegele. kui keeran siis ikka tervet kaalikat koos ninaga, mis selle külge istutatud. koolis olen käinud ja täisnurga mõiste on ka täitsa selge ja meeles. ja üle 90 kraadi tähendab seda, et ka näiteks 91 kraadi on ÜLE 90. no minul tuleb ilmselt kuskile sinna 90 ja 100 vahele, päris malliga mõõtnud ei ole :D ja kui sul keerab kokku 180 kraadi, mis on ju sisuliselt sama, ehk 90 sinna + 90 tänna siis ma nagu hästi ei saagi aru, et millest tekkis see suur nali? ju on sinul pisut kangem kael ja kindlasti on samas paljudel inimestel palju parem painduvus kui minul. seega vaevalt, et nö. üle õla vaatamine mingi eriline vägitegu on keskmise sõitja jaoks. ning lõppkokkuvõttes, pole mingit tähtsustki, kas on natuke üle või natuke alla, silma vaatenurk ei ole ühelgi inimesel 1 kraad, ja see ikka lisandub sellele 80'le või 90'le või 120 kraadile, mis sa oma pead keerata suudad. seega jah, hoides õlad paigal ja keerates pead on inimene võimeline vaatama 360 enda ümber...lihtsalt see päris viimane ots seal seljataga ei ole täiuslikult terav, vaid tajutav. ja üldse, keegi ei käse tsikli seljas istudes ja üle õla vaadates õlgasid täiesti jäigalt paigal hoida, mina keeran tavaliselt ikka ülakeha õlgadest mõõdetuna kah miski 25-30 kraadi. liida sinna otsa 60 kraadi pea keeramist ning veel pool sellest "The horizontal range of the visual field in humans is typically around 135 degrees." kas ikka on hirmus keeruline omale seljataha kiigata? nüüd aga head jaanitule ümber ringi vaatamist, eelistatult 360 kraadi, et kõik kenamad näkid pildile jääksid :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”