Enduro/krossi püksid


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Enduro/krossi püksid

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ahoi,

et mul vist jah vähe pikemalt kirjutades kipub jutu sisu mitmetimõistetavaks muutuma...kuid ega saa salata ka seda, ise ühe jalaga juba neljakümnendates olles, siis viimasel ajal hakkab ikka tõesti iga laiskusperiood või väärnuumamine kohe vöökohale visteraalset viskama! :mrgreen:

Kuid tegelikult tahtsin ikka seda öelda, et ega ma Mojavesid ostma läinudki, kuid need olid seal ainukesed kohal olemas, et üldse midagi proovida. Ning neid olid siis ainult suurused 36 ja 38, mitte et need mõlemad nr mulle sobinud oleks :)
Ja neist siis omakorda 36 siis tundus selline ( ma tsikliriietust eelistanud siiani pigem pisut lohvkamat, kui et liibuvat!), mida võinuks Dakarina ka proovimiseks tellida. No võibolla on viga pisut ka selles, et peale "jaanisöögijoogi" orgiaid kohe järgmine päev poodi tallasin ning võibolla oli tol hetkel kaalunäit tõesti hoopis 83 või lausa 84 ja täna proovides (kontrollisin, 82 :P ) passiks 34 hoopis? Või on Dakar äkki ka ise lihtsalt pisut teise tegumoega, et sama nr on pisut avaram (et vajadusel kaitsmed taskutesse või täiendav pesukiht alla mahuks vms?). Kuid 32 nr enda puhul küll ei usu: kunagi, kui rohkem veloga sõita ja suuskadel neid Estoloppeteid nühkida jne viitsisin, siis olin ka 183/80, või vahest isegi kilo alla (..ja usu mind, see ei ole sama mõõt, mis 82-83kg, ikka näost ja maost silmnähtavalt siledam ning mitte keskmine, vaid ikka lausa sportlik eesti mees :ner: ), kuid ka siis isegi teksadel, kus vöökoht eraldi anti ja mis 30-32 sobis, siis säärpikkus pidi ikka 34 olema!

Ühesõnaga sestap ei julge neid ise netipoest ka nüüd tellida, sest konkreetselt Dakare ikkagi katsuda/proovida pole saanud ja pärast mingeid 200+ hinnaklassi õhedaid pükse siin vastu sügist poole hinnaga müüa... poleks ka nagu see, mida selle saaga lõpetuseks sooviks :/

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”