Huvitav, kauaks neid navisid on?
Re: Huvitav, kauaks neid navisid on?
jkristjan kirjutas:ping kirjutas:... Kõne vastuvõtmise ajal katkestab navi töö, ka kutsumise ajal ...
Mul küll mitte, vastupidi, olen kohanud problemi, et kui Google Mapsil on heli peale jäänud, siis kõne ajal karjutakse navigatsiooni juhendeid vahele. Samuti Navigoni ja Sygicuga, olen pool Euroopat läbi sõitnud, kordagi pole varem sellisest ideest kuulnud, et kõne kuidagi neid segab. Telefoni app saab aru, et mingi muu app on foreground'is ja rullib ennast ekraani serva kompaktreziimi kokku.
ping kirjutas:...Osades võrkudes lülitatakse kõne ajal andmeside välja...
Jälle ei oska kommenteerida, pole elu jooksul sellist mõtet kordagi kuulnud. Kuidas ma siis ometi samal ajal telefoniga lobisen ja Facebookis ringi kolan? Äkki sul on mingid mälestused aastast 1996, GSM Data + Nokia 1610...
Aga nagu ma ütlesin, ega personaalsete kogemuste vastu ei saa. Kui ikka ei saa oma telefoniga läbi või ei oska/viitsi paika tuunida neid asju (või ei ole valitud õige telefon kõigeks selleks), siis kasutadki eraldi karpe. Siin on umbes 80/20 reegel, 80% nendest probleemidest saab ära lahendada, ülejäänud 20% osas pead tegema otsuse, kas lepid nendega või ei. Kolme erineva seadme omamisel on jälle omad miinused.
Kui Sina selliseid probleeme kohanud pole siis see ei tähenda, et neid olemas pole.
Mina pole näinud pimesoolt aga ma ei lähe kuulutama, et pimesoolt pole olemas.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.