GPSist, kaartidest, sõjast ja navigeerimise mõttekusest üldiselt → GPSist, kaartidest, sõjast ja navigeerimise mõttekusest üldiselt
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
GPSist, kaartidest, sõjast ja navigeerimise mõttekusest üldiselt
Spoiler
ping kirjutas:mx77 kirjutas:ping kirjutas:Tähtsamate rünnakute aegu on juba GPS süsteemid kordinaate valetama pandud.
Militaarfoorumites peaks sellekohaseid viiteid leidma.
Google maps peab kõige täpsemaks WiFi põhilist asukohamääramist, millegipärast nad GPS signaali ei pea "piisavalt täpseks".
On omal olnud korduvalt sellist juhust, et kui hiljem Google asukoha ajalugu vaadata siis näitab et nagu oleks vahepeal kas aasias või aafrikas poole tunniga ära käinid.Mis rumal jutt? Wifi järgi on su positsioneerimise täpsus heal juhul mõnikümmend meetrit (juhul kui seda wifi üldse olemas on),
Võibolla rumal tekst tahtsid öelda? Minu telol tuleb ette sellekohane teavitus kui google maps sisse lülitada ja wifi on välia lülitatud, nõuab sisselülitamist.
Miks ma peaks seda ise väljamõtlema?
Tegelt ette tulev tekst on et veel täpsemaks asukohaks tuleks wifi sisse panna. Proovides kunagi ainult mastide järgi ennast lokaliseerida, siis oli päris koomiline vaadata kuidas ma kahe maakonna vahel ikka vahepeal hüppasin
Turning on WiFi enables network location services, which uses different method for determining of the device location than GPS. Specifically, one of the approaches it uses is WiFi and cell-tower ID lookup table, which in certain situation can improve the precision of the location (particularly in areas with bad GPS signal/low num of satellite visibility
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.