GPSist, kaartidest, sõjast ja navigeerimise mõttekusest üldiselt

Kasutaja avatar

ping

Re: GPSist, kaartidest, sõjast ja navigeerimise mõttekusest üldiselt

Lugemata postitus Postitas ping »

urmas66 kirjutas:

Ja loomulikult on mul see valik sees,aga ma lihtsalt räägin olukorrast,kus wifi võrke reaalselt pole olemaski,aga asukoha täpsus jääb ikka suhteliselt täpseks.Mina arvan,et see täpsus saavutatakse ikkagi peamiselt GPS signaaliga .Wifi võib osutuda kasulikuks linnalistes oludes,kus GPS signaal ei ole hästi kättesaadav.Näiteks hoonetes.
Igaljuhul ei saanud mina oma telefoni kohta kuskilt teada,et kui ma wifi reaalselt välja lülitan,kas siis navigeerimisel ikkagi kasutatakse ka wifi võrke või mitte.Küsisin kiirelt ka kahe targema asjatundja käest ja üks ütles,et ei kasutata ning teine arvas,et ilmselt ei kasutata.

Sinu jaoks on wifi andmeside väljalülitatud, ise lülitasid.
Navi jaoks on wifi sisselülitatud, isegi kui Sa seda pole lubanud.
Seda on hästi näha, pärast mõnepäevast wifi võrkudest eemalolekut (metsas), lähed poodi (seal on kinnine wifi võrk), siis tunned kuidas telefon taskus soojeneb sest ta hakkab võrgus toimetama kohe.
Pärast kuugel küsib sinu käest, et viibisid selles firmas, siis palun hinda seda poodi ja lae üles need pildid mis seal pildistasid.
Kuskohalt kuugel muidu teab kaubakeskuste külastajate hulka kui mitte wifi võrkku kammides. Seda on ka eesti ajakirjanduses tunnistatud, et kaubakeskused edastavad wifi logiandmed kolmandatele osapooltele.
Ka aku kestvuses on vahe, kui päevade kaupa wifi võrke läheduses pole siis aku kestab pea poole vähem ja kui ka mastide leviulatusest väljas siis veelvähem.
Miks seda saagi siin vedada kui võib silmad lahti teha.
Enamus inimesi on pidevalt wifi levialas ja nemad ei puutu sellise probleemiga kokku, "metsameeste ja meremeeste" jaoks on on see teema tavaline aga nende hääl ei kosta välja.
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”