Vene kahetaktiliste määrimine
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Vene kahetaktiliste määrimine
jaan mmc kirjutas:urmas66 kirjutas:Vene 2T tsiklite käigukastides pole lihtsalt mõtet kasutada mingit transmissooni õli.Ei saa öelda,et mõni vedelam variant(nt eespool mainitud LSD variant) sinna ei sobi,aga see ei anna midagi juurde ja ei tee ka midagi paremaks.Kõige tavalisem mineraal õli ilma libestavate lisadeta(müügil igas autovaruosa poes) on sinna ikkagi looja poolt ette nähtud ja ilmselgelt piisav ,et kõik toimiks hästi.Taoline tänapäevane mineraalõli on kandlasti kordades parem,kui oamaaegsed nõukogudeaegsed õlid.Samuti kannatab sama õli ka bensu sekka segada,aga tõenäoliselt on spetsiaalselt bensu sekka segatavad õlid paremad.
Kuda seda nüüd mõista... et paremal õlil pole mõtet. Kas peaks nt. nõuka aegseid küünlaid ka kasutama? Ma mõtlen juhul, kui ajastutruuduse asemel soovitakse pigem töökindlust? Ma ei pea silmas vene kastide kõrgtehnoloogilist ehitust vaid asjaolu, et füüsika toimib samamoodi ja paremate omadustega määrded elimineerivad üksjagu probleeme, mida tolleaegsed ei suutnud.
Kui sa nüüd minu jutu tähelepanelikult uuesti läbi loed,siis seal on kirjas selline lause
Taoline tänapäevane mineraalõli on kandlasti kordades parem,kui oamaaegsed nõukogudeaegsed õlid.
Kordan siis veel.:
Jutu mõte on,et ei pea(võib, kui leiad sobiva viskoossusega) sinna panema transmissooni õli, vaid piisab tavalisest mineraalsest mootori õlist,mida saab osta igast autopoest ja on parem,kui nõukaaegne mootoriõli,mis oli sinna tootja poolt ettenähtud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.