Kas mototööstus on suremas...
Re: Kas mototööstus on suremas...
Margusxx kirjutas:kes kindlustuse teeks ja kui siiski leiad kellegi siis hind on 10000-15000 eur aasta. Ratas ise maksab heal juhul 6000 euri. Päris haige?
miks siis lihtsalt tegemata ei jäta seda kindlustust??? ma eeldan, et tegu on kaskoga ikka, mitte nö. kohustusliku kindlustusega...sel juhul oleks 15k euri aastas ju nii mitmekordselt absurdne, et sellise teemaga võiks ilmselt kuskile euroopa kohtusse pöörduda juba.
aga mis mototööstust ja suremist puudutab siis mulle on tegelikult samuti silma jäänud, et tootjad ei suuda või ei taha lihtsalt ajaga kaasas käia eriti. kui ma näiteks tahaks osta mingit kerget, piisava aga mitte eriti suure mootoriga, ökonoomset ja lihtsamat tüüpi linnaratast siis mis on valikus täna? ktm miski rc390 ja...suht kõik vist? okei, mingi räigelt ülehinnatud bemm oli vist ka, aga no olgem ausad asi on suht hapu. ja üldse, mingeid normaalseid elektrikaid võiks nagu ka juba tulema hakata vaikselt, kuidagi vaikne sellel rindel...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.