Rumalad küsimused 2
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Macintosh kirjutas:Reavahetuse läbiviimine Tallinnas tipptunnil on tihiti paras katsumus: kõrval reas sõitjad lihtsalt ei lase sind. Sa võid olla juba poole autoga teise reas aga tagant tulijad ei tee mitte sellist nägugi, et tõstaks jala korra gaaspideaalilt ja laseks sind vahele. Vastupidi, pigem vajutavad veel juurdegi, et sa "vahele ei roniks".
Oli just üks päev selline huvitavam kogemus sellega. Üldiselt ei mõtle väga sellele, kui keegi vahele ei lase, aga see situatsioon lõppes niivõrd koomiliselt lihtsalt.
Sõitsin bussijaamast mööda, lasnamäe kanali poole ja olin esimeses reas. Pärast Tartu mnt ületamist oli tee umbes. Enne kanali algust tahtsin vasakule Gonsiori tänava poole pöörata.
Kuna ristmiku(tartu mnt) pole mõtet kinni sõita, siis jätkasin liikumist esimeses reas. Küll jõuab seda rida ka vahetada.
Kui foor seltskonna teisel pool tartu maanteed liikuma lasi, panin suuna sisse. Kõrval olev valge mikrobuss tegi kõik endast oleneva, et mind mitte vahele lasta. Kuna eespool oli reisibuss, siis selle küljele ei tahtnud ennast kinni sõita. Skeem nägi välja umbes selline:
Kood: Vali kõik
|valge buss| |audi| |reisibuss|
|teised|---|mina|-----|veel autosid|
Pärast paari sekundit jantimist vaatasin, et minu ees hakkab väga tühjaks jääma ja kui ma kiirelt eest ära ei kobista panen esimese rea pmst seisma. Õnneks tabas Audi meest ilmselt sarnane mõte ja ta jättis enda ette paraja vahe, niiet lõpptulemus oli:
Kood: Vali kõik
|valge buss| |audi| |mina| |reisibuss|
Foori taga, kui olin vasakule pööramise ritta ära läinud, näitas valge bussi juht mulle keskmist