Millise mobiilioperaatori pakett Euroopa reisile? → Re: Milise mobiilioperaatori pakett Euroopa reisile?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Milise mobiilioperaatori pakett Euroopa reisile?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Just saabusin EUst tripilt, kus Telia tõmbas mütsi pähe.
Ehk siis igale maale sisenedes, saabub sõnum, et kasuta netti nagu kodus kuu aja jooksul ilma lisatasuta.
Mingi ajapärast net läinud. olin jummala kindel, telefon katki ja valmis juba uut telefoni ostma.
Natukese aja pärast naise telefon ka ilma netita. No siis sai Teliasse helistatud. Point selles, et nemad on selleks koduseks hinnaks (mis seaduse järgi nõutud) saanud natuke alla 10€ giga ja ühe giga täitudes nad lülitavad neti välja, et arve suureks ei läheks. Sinu koduse interneti pakk on hoopis midagi muud pla pla pla kui väljaspool eestit data kasutamine ja ei puutu asjasse.
Lisaks on nad sideametilt välja kaubelnud veel ühe eriloa nöörida neid, kes pole uue koduäri elu bla paketiga liitunud (need saavad ametlikult eriloaga täie rauaga)

Ühesõnaga olge ettevaatlikud Teliaga. Kui helistasime siis üli ja üdini viisaks poisterahvas minu küsimuse peale, et mida need sõnumid ja seadused teie jaoks siis tähendavad mumises, et me rohkem mõtleme skandinaaviat (olin see hetk poolas).

Pane põlema ennast Telia koos oma mõtete ja viisaka muminaga. Ainult väänaks komakohti, et see näljane kasvõi üks € juurde luuletada omale.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”