Rumalad küsimused 2
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Macintosh kirjutas:urmas66 kirjutas:Kui alustasid reastumist siis Anna minna ja ole endas kindel.
... ja nii nad sul "külje maha" sõitsidki...
Arvesta, et sellise reastumise puhul jääd kokkupõrke korral süüdi ja hüvitad omad kulud ise.
Just hiljaaegu praktikas järelproovitud tegevus: üks mees kõrvaltreas, tipptunni ajal, maaasturi ja haagisega arvas, et rooli jõuliselt paremale keeramine annab väiksema sõiduki suhtes hea tulemuse. Andis küll. Kuna mul mul polnud enam kuhugi minna või hoiduda siis nii ta mul külje "maha" sõitiski. Politsei ootamine oli ainult jube tüütu tegevus, sest kahjutekitaja arvas siiralt, et minu kohustus oli talle teed anda.
Mac ma pean silmas olukorda,et ma ikka mahun vahele,mitte ei nõua kolme autopikkust ,et reastuda,nagu meil kombeks.Sujuvalt 1,5 autopikkusse vahesse sama hooga kui kaasliiklejad ja kõik saavad hakkama.Mõni kelle ette pead reastuma küll tatistab natuke,aga see mind ei koti, ma talle ette koperdama ei jää,pigem kaon eest.
Pole elu sees kellelegi külge pannud ega ka nii ette keeranud,et teisel poleks kuhugi minna.Jutt oli eespool ikka nö "ähvrdavast" manöövrist,mitte otsasõitmisest.
Ma olen üldse ühe tagant otsasõidu reaalses liikluses teinud(reastusin esimesse ritta bussi tagant ja seal oli üks saarlane unustanud foori tagant sõitma hakata).Ja lisaks mõned kõksud ka manööverdamisel.
Meie liiklejate häda algabki sealt,et ei julgeta asja alustada ja ei tajuta oma kohta liikluses.Ei saa nad aru,kes kus on jne.Minu arust on liikluses sama nagu kossus vajalik platsi nägemine ja kel silmad ka kuklas(nagu Tiit Sokul ),see on kiirem ja ei koperda teistel jalus.Kahjuks neid vast kümnendik tänapäeva liiklejatest.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.