Mööda kruusa ümber Eesti

Kasutaja avatar

akvanaut
Postitusi: 161
Liitunud: 04 Jaan 2014, 02:38
Tsikkel: Tenere700, wr450f,V-strom,Jawa
Asukoht: Pildiküla
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 48 korda
Kontakt:

Re: Mööda kruusa ümber Eesti

Lugemata postitus Postitas akvanaut »

Perry kirjutas:

Räägi sellest Poruni-Narva elektrijaam trassist lähemalt. Palju tõkkepuid ja kurjasid piirivalvureid ja kaevandustöötajaid kohtasid? Vainupea - Mustoja vahel peaks ka tõkkepuu olema ja Käsmus ka vist sinna neeme poole sõita ei lubata. Igatahes väga vinge ringi oled teinud. Pilte/teksti ka tuleb?

kogu selle 2000km jooksul ei kohanud ühtegi kurja inimest.Punamäe kordonist küsisin kas võib minna, pandi nimi kirja ja nende poolt lubati, aga elektrijaama territoorium pole nende lubada ja seal võidakse veel dokumente küsida. Tõkkepuid oli 2. teisest poleks vist suurema rattaga üksi mööda mahtunud. Territooriumilt väljumisel küsis valvur et kust sa siia said? Näitasin selja taha. Vasknarvast? jah. , Aa siis võid minna.
mõned pildid:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 487&type=3

Hr.Nõel kirjutas:

Valgamaal, seal laanemetsa oja juures oled sa ojani välja sõitnud ja siis tagasi läinud üle suure silla. Kas sealt läbi oja ei saanud?

Aerofotolt vaadates on tõesti sild olemas aga silda polnud ja ei julgenud üksi sealt jõest läbi sõitma hakata sest korra juba jäin teel mülkasse kinni.

Üldiselt oleks saanud mitmes kohas paremat kontuuri sõita aga 10L kütusega pidi pidevalt arvestama järgmisse tanklasse jõudmisega. Ja teine asi oli see, et teekond sai tehtud bikemap.net lehe abil, seal aga pole jalgradasid peal ja keelumärgi alt ei lase rada läbi vedada.
Kes soovib, võin jagada gpx faili.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”