Yamaha XJR1300 RACER `17 ermicas


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Yamaha XJR1300 RACER `17 ermicas

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Kui saaks reaktsiooni ning esimesed 100m paika siis madal 11sec tuleks ära 8)

Ahoi,

et sõna Smash otsing tõi esimesena siia teemasse ja kuigi ei tahaks kellegi lootusi lõhkuda, siis arvatavasti on vast parem ikka, kui asju õigesti tead. Ehk siis minu andmetel ei tohiks ET sisaldada reaktsiooni aega, vaid on puhas distantsi läbimise aeg stardijoone ületamisest finishijooneni. (Seda peaks kinnitama ka arvutus timeslipi abil: seal kaotus võitjale 1,0xx sek, mis peaks tulema siis RT+ET summast, mitte ei ole ainult ET-de vahe...no et kui reaktsioon peaks ajas sisalduma, nagu praegu arvad, siis ei saaks ka vahe üle sekundi olla)
Vihjeks veel nii palju, et endal olid ajad 11,9x-12,0x (Triumph STriple 675) ja lõppkiirused 179-184. Seega sinu lõppkiirusega (mis reeglina ei sõltu nii väga stardihetke tabamisest) on vist alla 12sek sõita ikka üsna võimatu juba. Juhul muidugi kui mingi spets rehvi või muu pidamist parandava nipiga ei lähene. See ju sul väga kerge ratas pole, seega 60FT aeg 2,2x on ka ilmselt päris ok ja pole seal esimesel sajal meetril vast väga viga. Võrdluseks, et mul u.170kg kaaluva ratta ja 80midagi kaaluva juhiga olid 60FT ajad 1.95-2.05 vms ja ei usu, et tänavaseades ka väga palju paremini saaks...

Kuid ega selle ratta eesmärk polegi ilmselt kiireimana foori tagant kaduda, vaid stiilselt ja soliidselt ikka...sest väga hea näeb välja küll selline! :bsmile:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”