Sõidueksami sooritamine?
Re: Sõidueksami sooritamine?
stiiv, väike minupoolne kommentaar su väitele "Süüdlased ongi need lambad, kes esimese, teise või kolmanda korraga ei suuda B-kategooria eksamit ära teha"
mina olin kunagi üks neist nö. lammastest, nagu sa siin värvikalt kirjeldad. jah, esimesel korral oli "süü" vast tõesti minupoolne, ei olnud sellist ibara skeemiga ringteed kunagi varem näinud, kuhu mind eksamil viidi ja närv sees, ei tabanud seda skeemi ära. teisel ja kolmandal korral aga põhimõtteliselt naerdi näkku ja kukutati läbi. kusjuures irooniline on, et selleks ajaks ma olin juba täiesti edukalt igapäevaselt liikluses osalenud 5+ aastat NELJANDAL korral kui veel mõni aasta hiljem tallinnas siis huvi pärast uuesti mõtlesin proovida, sain läbi ilma ühegi veata ja eksamineerija kommentaar oli, et tore kui sellise sõiduoskuse ja kogemusega proovijaid rohkem oleks...
mis ma tahan öelda, et elu ega ka sõidueksami tegemine ei ole mustvalge, see, et mingi taat lehes kirjutab kes on "süüdi", võib üsna vabalt olla väga populistlik jura. mitte, et saamatuid eksamitegijaid ilmselt vähe oleks, aga inimeste hindamine süsteem pole ka ilmselgelt veatu ega perfektne!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.