Nõuanded, seina soojustamiseks. → Nõuanded, seina soojustamiseks.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2009 korda
- Tänatud: 597 korda
Nõuanded, seina soojustamiseks.
Spoiler
xin kirjutas:Targad, elu näinud ja teinud inimesd, jagage hüva nõu.
![]()
![]()
Mul vaja üht maja seina veits soojustada. Tegemist puitsõrestik majaga. Vaja mingit hästi õhukest soojustusmaterjali milllele siis tuuletõke ja puit fassaad peale lasta. Mure selles, et ma ei taha maja profiili muuta, kuna soojustust vajav ala on kõigest 5-6 ruutmeetrit.
Mida võiksin sinna toppida? Ehk on kumnete aastate jooksul mingi eriti fäänsi materjal turule tulnud, mis minu mured hoobilt lahendaks.
Vill ei anna mingit sooja kui õhukest kihti tahad.Nende stürode ja epside jne muude selle laadeste toodetega saad seina kindlasti soojaks.Leia sobivaim ja parima hinnaga toode enda jaoks.Seda lõppliku infi saab ikka konkreetset seina näinud tegelane anda või mine mõnda ehitus poodi,kus ka inimesed teavad mis kuhu sobib.
Nendega pole enam vaja tuuletõket,aga need plaadid peab panema omavahel hermeetiliselt kokku(vahuga ntks),et tekiks soojapidamise efekt.Miinuseks on see,et sein ei hinga enam ja vanad puumajad kipuvad niiskeks ja mädanema minema ,sest seest tulev niiskus hakkab kogunema seina sisse.Parim oleks keegi kohapeale tuua ja siis otsustada,mis ja kuidas.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.