Nõuanded, seina soojustamiseks.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2009 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Nõuanded, seina soojustamiseks.
joel kirjutas:urmas66 kirjutas:Ma olen Paroci toodete logistikaga olnud seotud 95-st aastast ja lasin oma majale ka arvutused teha Paroci inseneril, vastavalt soome normidele ja olen endale need asjad ikka väga selgeks teinud.Ma olen isiklikult käinud kõigis soome tehastes ja näinud kuidas midagi tehakse ja olen ka katseid näinud. Täna tegelen tööga seotult ka meie kinnisvara arenduses jõudumööda ja need numbrid mida ma soojustuse paksuseks võrdluses eri materjalide vahel enne välja käisin on ka päriselt nii.Ja kõik projekteerijad kasutavad just tootjate andmeid majadele soojustuse projekteerimisel,mitte ei uuri TTÜ või mõne muu ülikooli teadlaste artikleid.
Aga vaatame siis tootjate andmeid:
Paroc-i seinasoojustused
PAROC WAS 50: 0,034 W/mK
PAROC WAS 35: 0,033 W/mKParoci tööstuslik kivivillaplaat
PAROC Pro Slab 100: 0,043 W/mKParoci üldehituslik vill
PAROC eXtra: 0,036 W/mKVõrdluseks ESTplasti peno:
EPS 60 FASSAAD: 0,040 W/mK
EPS 70 FASSAAD: 0,040 W/mK
EPS 100 FASSAAD: 0,037 W/mKEi paista küll kuskilt seda kolmekordset villa ja peno soojapidavuse erinevust välja.
Soojus juhtivuse numbrid sul siin ainult,aga seinas vaadatakse selliseid asju nagu soojuspüsivus(kõige olulisem) ja õhuläbilaskvus ka.Need kokku teevad komplekti,mille järgi selgub mida kuhugile kannatab panna mida mida mitte.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.