Raske endu metsaradadele(Harju)

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Re: Raske endu metsaradadele(Harju)

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Seda on kuskil videos enne ka näidatud, ma eelmine aasta huvipärast Männikul kontrollitud oludes Twiniga korra proovisin, a no ei tea, tulemused olid "less than spectacular" - ilusti otse tirimise asemel hakkas kuidagi tagaotsa ette vedama ja üleüldse tundus selline suht barbaarne värk. Võibolla kui kõvasti vaeva näha ja aretada köie rummule juhtimiseks mingid suunajad vms asjad, siis oleks asjal jumet, ilmselgelt see oleneb ka rattast. Seal videos on tal kuidagi kahtlaselt ideaalsed tingimused, esiratas toetub renni ühele servale ja köis teisele, reaalelus mis on tõenäosus et sobiv puu on mõistlikul kaugusel ja täpselt otse õige koha ees?

Kui ma oleks Chris Birch, siis ma ilmselt oleks sealt nõlvast lihtsalt lõdva randmega üles paugutanud, a kuna ma pole, siis tuleb rehvist õhk välja lasta, hoogu võtta, silmad hirmust kinni panna ja loota parimat :lol: Ja siis kui reaalsustaju suure pauguga tagasi koju on tulnud, teine tee otsida.

Muidu päris endurokatele pakutakse sellist vidinat: http://www.stuckmate.com/en/ , ma ei tea mis selle max kapasiteet on, aga videode põhjal tundub veidi pädevam lahendus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”