Kuhu sellel suvel matkate?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1998 korda
- Tänatud: 591 korda
Re: Kuhu sellel suvel matkate?
sinilind123 kirjutas:rannamees kirjutas:sinilind123 kirjutas:Ahoi!
Selline on minu teekond:
https://www.google.ee/maps/dir/Tartu/Ka ... !3e0?hl=enReisisellid nüüd andke infot. Mida sel teekonnal kindlasti vaadata, mis on siin teekonnal väga valest itehtud ja peaks teisiti tegema, et huvitavam oleks?
Start on 19. august, kes tahab, võib liituda. Lähevad esialgu kaks ratast. vana twin ja vana alp. Ööbimine telkides, ilmselt reisi keskel teeme odava õlle tsehhis ühe majutuse ja kõrtsi õhtu.See marsruut on näiteks vanu losse ja kindlusi täis. Mis teemad sind ennast huvitavad?
Ma olen rohkem loodusturist. Meeldivad huvitavad kohad looduses. Veekogud, mäed, lohud, huvitavad teed, mahajäetud kohad, uued kohad. Vähem pakuvad huvi suurlinnades suured skulptuurid, uhked majad, vägevad restoranid ja kõik see, mida lennukiga turistid otsima lähevad.
Need eespool mainitud õllekas ja pubi on ikka täitsa nö külakõrtsid.
Kui juba Viini lähed siis vaata paar kohta ikka ära,sest muidu pole sinna mõtet isegi sisse keerata.Linn on ikka väga suur ja niisama läbisõiduks mu meelest liiga tüütu ja liiga tiheda liiklusega.Viini kesklinnast Bratislava peale minema hakates näitas GPS ,et otse 20+km ja ma mõtlesin,et see suur tänav viib otse linnapiirini ja siis keerame kuhugile ära,aga see pööre oli veel linnas sees ja polnud veel linna piiri lähedalgi.Maastik on Viini ümber suht sile ja ei midagi erilist-Doonau tasandik,mis on suht tihedalt asustatud.Mingeid erilisi lahedaid rattasõidu teid seal ka pole,need jäävad lõunapoole.
Tegelikult peab sama kirjeldus paika ka Budapesti kohta,mis ka suur ja vaatamisväärsus on eelkõige loss ja seal ümber olev jõe mõlemal kaldal.Ehk siis Buda ja Pest.
Brno loss on keskaegne kindlus siis pigem.Midagi mõne meil kunagi olnud ordulinnuse taolist,aga kordades suurem ja kõrge mäe otsas.Linn ise midagi sellist Tartu suurust,mägede vahel orus.Brno pool on Tšehhis selline kuidagi vähem arenenud pool, võrreldes lääne poolega ja seal on ka ilmselt telkimise kohti leida küll ja veel,aga hotellid on ka odavad ja õlu ja õllekõrvane samuti.Kahene tuba maksab mingi 30,koos hommikusöögiga ja kui seal õhtul õllekas ka 15 ära kulutad,siis oled juba priisanud.Eelmisel aastal maksis kann õlut prahas umbes 0,8 kuni 1€ ja väiksemates kohtades oli 0,8 selline tavaline hind.Kõik õlled olenemata värvist maksavad üldiselt igas kohalike õllekas sama hinda.Õllekates muidugi igal pool õhtul süüa ei pakuta,aga mitmes kohas oleme tellinud nö midagi toidukulleri taolist teenust,mis oli ka odav.Ilus loodus ja kaunid vaated on eelkõige slovakkia-poola piiril ja seda mõlemal pool.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.