Nõuanded, seina soojustamiseks.

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 301 korda
Tänatud: 234 korda

Re: Nõuanded, seina soojustamiseks.

Lugemata postitus Postitas morse »

bassimees kirjutas:

Teemapüstitaja seina soovitaks soojustada väljast poolt 30...50 mm paksuse villast tuuletõkkeplaadiga, mis on kaetud tuuletõkkekangaga. Plaadi vuugid tuleks kindlasti ära teipida. Plaadi peale tuulutusroov ja laudis.

Täitsa asjalik soovitus. Uskumatu aga selle kivivillast tuuletõkkeplaadi näitajad on sama head nagu korralikul villal endal (mis on muuseas paremad kui odaval penol ja väga sarnased kallima otsa penoga).

Aga nagu Urmas juba ütles, siis seina seest oleks mõistlik vill välja vahetada. Ei ole ju kuigi keeruline laudis lahti võtta.

Aurutõkkega on jah nii, et seda pole ju teemaalgatajal kogu majas... Nii et ma ei teagi, mis sellest arvata.

Ma olen juures olnud ühe karkassmaja seina avamisel. Trepihalli nurgas oli väga ebamugav koht kuhu aurutõket paigaldada ning ehitajad olid otsustanud seda mitte teha. Kui sisemine voodrilaud oli lahti tehtud, panin käe villa sisse ja avastasin, et prussid olid läbimärjad... Puhtalt elamisest tekkinud niiskusest.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”