Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Tahaks samuti vastu vaielda. Selliseid vigu oleks pidanud esmasel ülevaatamisel ja korralikul proovimisel kindlasti nägema.
See müüja võis olla jah huiaja, kuid vahel ei tea müüja ka, et midagi rikkis on. Aus näide omast käest - müüsime kunagi naise tsiklit. Tuldi kohale, vaadati, uuriti. Ütlesin, et ühtegi viga ei ole, sest tõesti, sõitsime muretult ringi tsiklitega pikalt enne müüki. Ostja oli tüdruk, aga tal oli korralikumat sorti õlinäpp kaasas, kes tegi pikema proovisõidu ja leidis, et viiendaga suuremal kiirusel kiirendades sidur libiseb. Ja täitsa õigus tal oligi! Ainult et mul elukaaslane ei teadnud seda, sest tema selliseid manöövreid ei harrastanud ja ma ei olnud ise üle poole aasta tema tsikliga sõitnud.
Ja teine näide omast käest - kui elukaaslasele uut tsiklit ostsime, siis proovisõidule minnes väideti mulle, et kõik on idealna. Samuti kiiremate käikudega sõites ilmnes vägagi jamaks läinud siduri libisemine. Naine mul poleks eluilmaski sellest aru saanud, eriti uue tsikliga proovisõidul. Noh sõitsin tagasi müüja juurde, ütlesin et KUULE SUL SIDUR LIBISEB JU KOHUTAVALT! - Müüja lõi silmad maha, punastas ja ütles et "tegelikult libiseb jah..." ning võttis sõnagi lausumata oma asjad ning sõitis ilmselt järgmise huvilise juurde.
Et siis... üritas varjata ja jäi vahele. Loodan, et need kes meilt tsikli ostsid, samamoodi meist ei arvanud A me andsime rohkem hinnas alla, kui viga väärt oli, sest nad olid ausas lootuses kaugelt kohale tulnud. Ostsid ära ja paari nädala pärast sõideti meile Tartus igatahes vastu õnnelike nägudega.
Ehk siis ole mees ja kontrolli, pärast aga pole mõtet möliseda, kui ei viitsinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.