Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Ardilla kirjutas:Osta OÜ-lt. Või laenuga. Miks? Googeldage.
Mina ostsin eelmine sügis Pärnust Rahvamotost omale Nomadi. Kõik puuduses, mis silma jäid, sai talvel ära tehtud, tavapärane kuluosade vahetus pluss veel mõned asjad. Kevadel aga peale esimesi pikemaid ringe selgus, et see ratas joob õli nagu loom. Gramm ja kilomeeter... Peale mõningast kirjavahetust müüjaga leppisime kokku, et ta teeb oma kuludega mootori remondi. Vahetusse läksid klapisääretihendid, nukaketid, kolvirõngad.
OÜ'lt ostmise rõõmud.
Ardilla kirjutas:Jube naiivne on loota, et keegi müüb alla turu mingit jube head asja. Sama naiivne on loota, et ostad pea 10a. vana ratta ja see on uueväärne, enam veel kui ta on alla turuhinna.
Mul on müügis Eesti kõige odavam Honda Shadow VT 750 ACE. Müün, kuna kahe rattaga ei sõida. Huvi ratta vastu on ümmargune null. Ei teagi, kas peaks hinda tõstma. Mulle teadaolevalt tal mingeid vigu ei ole. Kui siis see, et esimestel suunatuledel ei ole E märgist ja tippkiirus on 150 kmh. Samas spidomeetril on viimane number 160, seega ei tohiks ka see väga suur probleem olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.