Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
srx kirjutas:Ma leidsin mingi hetk postkastist muu spämmi vahelt ühe Honda reklaami. Pakuti vist Aftica Twini või midagi taolist.
All oli toodud ka liisingu jutt jms.
Seal oli mingi absurdselt väike läbisõidu piirang, kas mingi 5000km/aastas vms kui õigesti mäletan. Ehk siis lisaks sellele, et ühegi kriimu olla ei tohi, ei tohi selle rattaga ka sõita.
Ma sõitsin eelmisel aastal oma Hornetiga üle 10k, kordagi Eestist väljumata. Kui läheks selle Africa Twiniga kuhugi tripile, siis sõidaks tõenäolislet juba selle tripiga läbisõidupiirangu lõhki.Minu arvamus on, et uut mootorratast võib ikkagi osta siis kui sul on see raha olemas. Liisingu ja kasko võib ära unustada, kui reaalselt selle rattaga sõita ka tahad ja raha peale vihane ei ole, et tahaks sellest hirmsasti lahti saada.
Kuskilt lugesin,et liisingusse võetakase meil võrreldes lääne euroopaga jube palju eraisikute poolt sõiduautosid ja muud eratarbes kasutatavat tehnikat,seal jälle liisivad firmad ja eraisikud ostavad suurema osa kohe välja.
No ei ole need Monacos kasiino ümber tiirutavad ferrud ja lambod liisingu autod,kui siis vahel rendi autod,et lihtsalt eputada.Samuti ei ole need laevad seal kai ääres liisitud vaid ikka välja ostetud.
Hobisõidukeid liisingusse võtta on ka minu arust suht ajuvaba.
Ma ostsin oma ratta 10a tagasi 10a vanusena ja pole siiani sellega suurt midagi peale mingite omale vajalike täienduste ja korraliste hoolduste teinud.Olen sellega sõitnud umbes 30k.No ei leia ka pointi seda täna müüa,sest ratas on väga heas korras ja mulle ta meeldib.Kõigerohkem meeldib,et on suht elektroonika vaba,isegi bensupump on vaakumiga.Hind oleks ka rattal ilmselt olematu ja ma parem sõidan temaga ise.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.