Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Re: Hoiatus: odavam oksjoniratas võib kalliks maksma minna
Hr.Nõel kirjutas:No ei tea midagi see 8000 km ei ole küll mingi müstika. Sõber ostis Ramost 2005 a. 650 banditi. Kohe peale sõjaväge tuttika. Sõitis sellega vähe, kellapeal oli vist 10 k. Ka selliseid asju nähtud.
Olen tsikleid toonud Saksast omajagu ikka. Nii sõpradele kui ka müügiks. Miskipärast Saksas selliseid a`la 8 kilo sõitnuid 10 aasta vanuseid kuidagi ei leia. No mitte kuidagi kohe. Võib olla on suhtega 1-100. Mina selliseid näinud pole. Ju on teised siis paremini otsinud.
Ju see on siis kuskilt teisest kohast toodud kus tsiklitega sõidetakse kordades vähem.... nagu näiteks Itaalia või siis ka Britannia... Noh neil ilm ka ju külmem kui Saksmannidel.![]()
Aga eks see on teema mis on autode puhul juba väga läbi näritud.
Ps. Minge parem välja... nii kuradi hea sõiduilm on... Käisin just Pärnumaa kruusateedel väiksel ringil, testimas paagi külgedele käivaid lisakotte.
To ratas oli konkreetselt tutikana Eestist ostetud. Aga muus osas sul on õigus. Ma ka ei usu elusees, et ratas riigist kus on sisuliselt aastaringi võimalik sõita on 10 aasta jooksul läbisõit 888 km-i aastas. See on juba see nunna jutt, kes käis ainult kodu ja kiriku vahet.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.