Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule


Ardilla
Postitusi: 1154
Liitunud: 30 Apr 2013, 22:14
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Mobiiltelefoni kinnitamine mootorratta lenksule

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

No nii, sai siis härra Jckob VON Guthentag-ilt tellitud Motorrad Fahrrad Halterung für Apple iPhone 7 Case Handy Bike Set Tasche. Täpsemalt siis sellelt lingilt: http://www.ebay.de/itm/Motorrad-Fahrrad ... SwN2VZPPW3 kohale tuli vist http://www.ebay.de/itm/Universal-Motorr ... 5731.m3795. :mrgreen:

Igaljuhul esmasel vaatlisel kui ma sinna oma telefoni sisse panin. Siis tundub, et minu telefon selles hoidjas ei ole esimene (lol) isegi arvestades neid vahe paraloonikesi. Ma pean mõõdud üle mõõtma! Tundub, et seal vist mingi Iphone 7 pluss korduvalt pesitsenud (lol) Või lausa Nokia 2010

Päikese visiiri alla võivad lapsed vihma käest peitu pugeda :D (lol) . Lukk tundub veekindel. Aga eks ma katsetan :mrgreen: . Kiirkinnitus ka ok, aga vot ta on kuidagi reguleeritav ja tiirleb ümber enda telje väga lihtsalt. Ehk siis koht kus kott saab kiirkinitusega kokku. Teen sellest mingi video. Mingit auku laadija jaoke lihtsalt pole. Ja arvestades, seda, et telefon kukkus sinna lupsti sisse, siis ma mainiks, et tegemist universaal tükiga. Selle raha eest on muidugi teda esmapilgul küll ja veel. Samas Iphone 7 home nupp on puutetundlik ja see ei tööta läbi selle kile. Ekraan töötab. Sellegi poolest, kui telefon läheb kustu siis sõidupealt seda enam töle nii naljalt ei saa. akulaadija saab pista lukkude vahelt isenesesest sisse. Ühesõnaga You get what you pay for. Teen sellega mõned tiirud kui nohust saan lahti ja annan siis tagasisidet. Hetkel on nii 10 -st 4. Ja need punktid puhtalt esmasele pilgule toetudes. -6 punkti selle eest, et ta ei ole absoluutselt Iphonega 7ga seotud. v.a üldine kuju.

Emsapilgul pakk ise oli paljulubav:

pakk.jpg

Aga ega siis väga sellega ka ei koonerdatud:

pakk_avatud.jpg

Kiirkinnitus Ok:

kinnitus.jpg
lenksul.jpg

Sees siis paksendused, nagu oleks eripaksusega Iphone 7-sid:

lenksul_2.jpg

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”