Kes on nii julge ja ütleb....

Kasutaja avatar

RasmusL
Postitusi: 1666
Liitunud: 10 Okt 2006, 19:18
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Asukoht: Tartu
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Kes on nii julge ja ütleb....

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

urmas66 kirjutas:

Tsikkel küll hetkel mitte eriti suure läbisõiduga,kuigi juba vana kui maailm,aga autosid on mul küll olnud väga suure läbisõiduga,aga ühegi müümisega pole probleemi olnud.Viimati sai 2015a. müüdud 400000km läbisõiduga(ise sõidetud) 8a vana auto ja müügi aeg oli alla 2 nädala.
Loeb ikka auto või tsikkel ja tema korrasolek,mitte läbisõit.Mul kõik asjad ilma kriimude kraamudeta(peale tsikli :) ) ,nagu uued ja ajalugu 100% kontrollitav.
Aga kui inimene ostab läbisõitu,siis seda ta ka saab osta kui soov on.Kuna aga selle sooviga ostjaid on meil palju,siis ka pakutakse palju.

Kusjuures, mul oli omamoodi huvitav kogemus, kui proovisin oma igapäeva autot, 2004a X5 maha müüa. Huvilised ei suutnud kuidagi uskuda, et läbisõit on õige- 250k, kuna sellisel pidavat vähemalt olema 400k. Raidusin neile, et kle see pill on uuest saati olnud peres ning ajalugu täielikult kontrollitav. Ikka ei usutud, öeldi et mingi kala siis ikka kuskil peab olema. Ka ei usutud seda,et pole kunagi käru vedand. Ütlesin, et kae põhja alla, isegi elektrit ei tule konksu kohale ning konksu pole samuti olemas. Lõpuks viskasin käega ning jätsin auto omale. Kunagi kui peaks müüma, siis keeran kellale vähemalt miljoni, äkki ostetakse ära lõpuks. :lol:

If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”