Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Okt 2008, 22:41
Tsikkel: Kawasaki 636
Asukoht: Saaremaa - Tallinn - Saaremaa
Tänatud: 1 kord

Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Kirjutan ka oma positiivsest kogemusest.

Pühapäeval oli vajadus minna Kuivastust Virtsu. Kodukat vaadates ilutses seal palju nulle, ehk kõik praamid olid välja müüdud. Ainult sai varajastele hommikustele või hilja õhtustele. Kuid mul oli vaja jõuda Tallinki laevale Rootsi. NB! Ei saanud piletit enne ka ära osta, sest ei teadnud 100% kas saan ratta korda või ei.
Läksime siis 2 tsikliga, veidi varuga, arvestades, et istume järjekorras oma paar tundi ( nagu ajalehtedest ja FB võib lugeda).
Meenutades viimaseid kommentaare siin teemas sõitsime ikkagi järjekorrast mööda, Praamid.ee töötajale vastu, kes meid kinni pidas. Ütlesin, talle, et olen kuulnud, et tsiklid saavad sellest pikast järtsist mööda, kohe kaile. Ütles, et jh, nii on. Mine e-pileti järjekorda, pargi tsikkel ära ja mine osta jalgsi pilet. Tundsin end veidi mühakana, sest vaja oli ikkagi ju autode vahele trügida, et jalgsi pilet osta tsiklile. Kuid probleemide korral oleks vast viidanud sellele samale töötajale, kes seda soovitas teha. Niisiis sain oma pileti kätte. Helistasin telefoniga - probleem. Kohe lendas Praamid.ee Töötaja Nr2 seljatagant ligi ja ütles, et tule sõida siit kõrvalt mööda. Niisiis sain kaile ilma, et ükski tõkkepuu oleks avanenud. Intercomist kuulsin, et juba laevale saanud tsikkel suhtles praamid laadijatega, et mind ära oodataks. Kai töötaja näitas juba kaugelt mulle, et ma autodest mööda tuleks ja praamile suunduks. Praamil oli ilusti tühi nurk, kuhu autot poleks mahutanud, kuid eri nurga all oma 5-6 tsiklit küll. Suurest üllatusest, et kohe ka peale saan viskasin käppa kai töötajale ja tänasin praami laadijaid.

Ma sügavalt loodan, et vähemalt nii see jääbki või läheb paremaks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”