Õnnetused mootorratastega [2017]

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Õnnetused mootorratastega [2017]

Lugemata postitus Postitas AzA »

mx77 kirjutas:

Shveitslastel on tukk kodus, aga moona ei ole. No ei ole kohe ühtegi padrunit.

mh, mu sõbral on, jah tõsi rusikat ei ole, aga kaks pidet teravat on.
Aga ta miskine ahvitseer ka.

franz125 kirjutas:

Aza,ma ei võrrelnud ma ei püsse ega inimesi vaid mainisin seda et mida rohkem tukke on seda suurem see võimalus ka on et kuskil valele ajal ja vales kohas pauk käib.Mu poolest kandku või ära kandku,kruvigu šmaisser lenksu külge kui tahtmist on jumala poogen.

Aha, siis sain valesti aru. Jah muidugi nii on. Ameerikas tapavad koolieelikud rohkem inimesi kui nn. terroristid, aga see on ka ameerika.

Üldiselt mina poleks antud situatsioonis elusees kätt kabuurile pannud, on olnud loll juhus vaja olnud seoses tööga suunata relv inimesele ja see ... ei ole meeldiv mälestus. Taunin sellist stiili isiklikult, aga teisalt igast vendadel ei saa lasta teha, mida nad heaks arvavad ka.
Nii ja naa. Ehk kärbitud politsei ja olematu kultuuri korral meibi on vajalik, väike war casualties käib asja juurde.

-----

Hoopis teemasse asja kallal kolpa siin vaevanud, mismoodi?

"Laupäeva pärastlõunal panid kirja teine liiklusõnnetus, kui Võrumaal Võru vallas hakkas 36-aastane mees oma mootorrattaga Kawasaki Z1000 tegema möödasõitu sõidukist Skoda Superb. Kuid vastassuunas lähenev sõiduk sundis mootorratta juhti järsult pidurdama, misõttu ta kaotas ratta üle kontrolli ning sõitis teelt välja. Juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse."

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”