Kuidas töötab autojärelmaks24 business? → Kuidas töötab autojärelmaks24 business?
Kuidas töötab autojärelmaks24 business?
kõik need järelmaksud ja autorahaks/rahaautoks kohad töötavad minumeelest suures plaanis ikka selsamal põhimõttel, et inimestelt ostetaksegi 500 euroga autod kokku. siis lakutakse need puhtaks ja ilmselt tehakse mingi omahinnaga "keemiline puhastus" ning pannakse täpselt nii palju kallimalt müüki kui parasjagu võimalik. näiteks mingit konkreetset aastat ja mudelit on auto24's parasjagu odavaimat saada 2000 euroga, siis järelmaks paneb 1800ga kuulutuse üles.
olen huvi pärast korra ise sellistele kokkuostjatele autot pakkunud. mukid olid kiirelt platsis nö. "hindamas" - enne kui ma ise maja ette auto juurde jõudsin ja loomulikult enne kui tere öeldi hakkas juba eemalt mingi hülgelalin peale, et mis ikka kõik on täiesti p*rses jne. ma umbes 2minutit viitsisin seda iba kuulata. siis kui "hindaja" tõsise näoga hakkas mulle rääkima, et 180k läbisõitu on suure mootoriga 2007 auto puhul KOHUTAVALT palju, saatsin klouni lihtsalt nahhui ja läksin tuppa tagasi. ühesõnaga nende sellise bisnesplan on lollidelt tasuta masinad ära osta (kusjuures nad tahavad selgelt just väga viisaka väljanägemisega masinaid) ja siis need puhtalt välimuse põhjal samasugustele lollidele maha müüa. keep it simple ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.