Kuidas töötab autojärelmaks24 business?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 615 korda

Re: Kuidas töötab autojärelmaks24 business?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Ei ma olen üsna kindel, et ma ei teinud mingeid loogikavigu. Sinu loogika on see, et sina oled maailma kõige loogilisem ja ratsionaalsem inimene, kes võtab kõik sõidukiostu- ja muud otsused vastu külmapäise kaalutlusprotsessi tulemusena, laskmata end mitte mingitest emotsioonidest mõjutada. Ehk siis lühidalt nemad kõik arvavad et on see 1%, sina oled see 1% :)

Pmst kui ma saaks taalri iga korra eest kui ma seda juttu mingis variatsioonis kuulnud või lugenud olen, siis võiks ilmselt kohe sirgelt minna ja Catweesi müügiaruandes selle väikse viiekohalise puudujäägi ära parandada. Üks ei osta säästu, teine ei osta diislit, kolmas ei osta maasturit, yada yada yada.

Reaalselt ma arvan, et ka "mitterontide müüjatel" ei võta tükki küljest ära, kui enne piltide tegemist kümpa pesulasse jätta ja neid pilte mitte keset ööd kuskil mutimullahunniku alumisel küljel teha (suvakas näide, ei oma muud seost postitusega peale pildistamisstiili). Miks nad seda juba ammu ei tee, on täielik müsteerium, peaks ju oluliselt lihtsam ja odavam olema, kui läbisõite kerida. Ano ega ma sellest autoplatsi ärist väga midagi ei jaga, vbl rahapesu toob paremini sisse ja selle pärast ei vaevutagi vms :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”