Koonerdamine või kokkuhoid?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Postitusi: 3121
Liitunud: 30 Aug 2016, 12:52
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 484 korda
Tänatud: 579 korda

Re: Koonerdamine või kokkuhoid?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Pilot, fullsynt, iridium, OEM või nimekate (loe kallite) asjade kasutamine on suuresti ensetunde küsimus.
Ei usu ma üheski versioonis, et ma oma tänavarattal mingi kokkuhoiu/parema sõidu/võimsuse või mis iganes nende riidium küünaldega saavutan. Aga kui poodi lähen ostan ikka need :D lihtsalt hea tunne on :) Sama on õliga, aga ikka ostan "kõige parema".
Piduritega kasutan OEM klotsi kuna ei viitsi materjali sobivusi testida (jrg hooeaeg tuleb kettaga koos vahetada kuna jooned seed vms) Kuigi ma arvan, et tavalises rahulikus legaalses sõidus on võimalik mis tahes komboga seisma jääda.
Autol sõidan rehvi kuni traadid paistavad ja üsna kama, mis toode alla on (see ei kuku ümber kui valesti pidurdan vms valesti arvestan st eksimisruum on kõvasti suurem kui tsiklil). Tsiklil panen pilotid alla (üsna väike tegur võib otsustada, kas seekord jään püsti või olen maoli maas. Maoli maas olemine on reeglina oluliselt kallim kui hinnavahe paremale rehvile)

Kui sa kasutad ratast natuke rajumalt kui vanaisa mopeediga piima toomas (vahet pole, kas rajal, maastikul, streetrossina vms) siis on ka ilmselge, et odavate lahendustega on sõidurõõm lühem. Mida lähemale servale seda peenemaks lähevad ratta küljes olevate osade nimetused.

Kogu teema kohta: Võiks ka hypersupercustom rattaga mehe linnavahel kinni pidada ja uurida, et miks niivisi laristada kui auto24jas on täiesti mõistliku hinnaga hornet müügis.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”