VihurMoto Rahvaliiga 2017


will111
Postitusi: 5263
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: VihurMoto Rahvaliiga 2017

Lugemata postitus Postitas will111 »

...kiirematel veel rohkem. kalleu, kas sa tõesti ei näe, et SINA oled kiireimast sõitjast oma 20 sec aeglasem, mitte Sander oma vihmakaga ei ole kõigist minimaalselt 15 seki kiirem?!! Kui nüüd ohtlikkusest rääkida selle nurga alt nagu sa siin teed siis peaks race'st kõrvaldama sinu, kuna sa jääd väga paljudele jalgu ja oled sellega ohtlik.

õnneks pandi kõigi sõitjate ajatabel ehk cold hard truth ka nüüd siia üles, sealt on näha, et kõigi sõitjate peale keskmine parim ringiaeg on umbes sinna 1.55-56 kanti või midagi sellist. Sandril 1.51, ja see pole isegi üldarvestuse parim aeg vaid 2nd, ning lisaks veel vähemalt 2 venda sõitsid väga sarnast aega tavarehviga. Vot selline on see reaalsus, mille kohta ma küsisin ehk et see räägitud "tohutu" erinevus kiiruses on tegelikult kuskil -4 seki ring KESKMISE sõitjaga. Ja + sekund parima sõitjaga. Umbes nagu arvata võis.
Seega kõik see varasem jutt mingitest "pullivendadest" ja "naljategemisest" on lihtsalt sulaselge pullikaga ja puhas kadedes, nagu muidugi arvata oligi. Sõitis lihtsalt üks mees seekord kaasa teistsuguse rehviga ja esimese 3 seas, mitte "lubatud" rehviga tagumise 3 seas. Ongi kogu moos!

ma olen pärnus piisavalt sõitnud, et ma võin täiesti puusalt väita see 4 sec keskmise sõitjaga on ikka kaugel suurest erinevusest, eriti selliste ringiaegade juures. aga minu poolt see arutelu lõpetatud, kõik mis teada oli saada on teada saadud. vaatamata sellest viimaste vendade igakülgsest halast mõlgutan siiski endiselt mõtet ka ise järgmisel aastal osa võtta :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”