Tondi-Kotka liiklusõnnetuse arutelu 26.09.2017 → Tondi-Kotka liiklusõnnetuse arutelu 26.09.2017

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2195
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 555 korda

Tondi-Kotka liiklusõnnetuse arutelu 26.09.2017

Lugemata postitus Postitas Jesper »

M.T. kirjutas:

Krt, kui nüüd ikka lubatud 30 km/h tunnis sõidukiirusest seal kinni pidada, siis saab selline õnnetus juhtuda küll ainult juhul kui tsikkel oli parempööret teinud auto taga täielikult peidus ja audimees julmalt ette raius või siis polnud tsiklistil pikivahet üldse.

Selle ette keeraja jaoks on tsikkel täielikult peidus ka siis, kui see on ainsa sõidukina keset laia lagedat teed, kaks tuld ees säramas ja punase suitsu lont taga nagu Red Arrowsil. Tema nägi et autorivisse tekkis auk OMG SAAB VAHELE GAAS GAAS GAAS, mingit muud mõtet või olukorra hindamist seal enam ei toimu. See on tavalises unises ja ilma erilise agressiivsuseta Tallinna liikluses põhimõtteliselt ülepäevane asi. Tüüpiliselt paistab küljeaknast juhi kukal ja kui esiratas hakkab vaikselt tõmblema, siis on oma naha terviklikkuse säilitamise huvides õige aeg pidurid närvi ajada.

Vahel mul on ausõna tunne, et ma liiklen mingis teises riigis või universumis :) Tõe ja maailmarahu huvides peab muidugi mainima, et selline käitumine pole mingi Tallinna või Eesti eripära.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”