KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks
Re: KTM 990 ADV ettevalmistamine pikemaks sõiduks
Nojah, kõiksugu teooria on tore, aga reaalses elus on DOT4 ja 5.1 vahe praktiliselt eristamatu - need numbrid tähendavad ainult seda, et millest kindlasti ei tohi halvem olla, parem võib olla (koostisosad on seal ka erinevad, aga see on juba peenem teema). Näiteks selle minu poolt mainitud RBF660 pudeli peal on suurelt et DOT4, aga kuiv keemispunkt on 328 kraadi. Ja kindlasti see pole kõige kangem saadaolev rüübe, lihtsalt ma olen seda kasutanud kuna hind ja saadavus on head. Veega segatuna muidugi on keemispunkt sama vilets nagu teistelgi, selle pärast ongi keeva vedeliku ja mittepõlevate klotside puhul esimene küsimus alati see, et ega see juhuslikult lahtiselt pole seisnud või muidu kahtlasest allikast pärit.
Noh ja veel kolmas asi on see, et aafriklane trükib pudeli peale kasvõi DOT648, kui kaugeltmaa härral seda kirja niiväga vaja on - mis organisatsioon või asi seda teie arvates seal kontrollima peaks, et need üldse kõik DOT0.1 ei ole Või lihtsalt hea rammus hommikune eeslipiss.
Kui praegune vedelik põhimõtteliselt toimib, siis järelikult läks hästi ja pole mõtet oma pead puruks ka vaevata - 30 kraadi teoreetilist keemispunkti erinevust ei anna praktikas midagi juurde, see on paar sekundit kauem pidurdamist enne kui keema läheb vms. 100 kraadise erinevuse nimel on mõtet juba liigutada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.