Sõidueksami sooritamine?

ttt
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Sõidueksami sooritamine?

Lugemata postitus Postitas ttt »

Ega keegi pole märganud, kas Kuressaares on aegu?

Alustasin samuti septembris, sõita sain siiski valges ja ilmadega ka vedas, kuigi käisin ka mingi kl 11 ja sellised kellaajad, kus tavaliselt inimesed tööl on (või magavad nt laupäeva hommikul kl 8 ) :P Pidi tõesti enamvähem kõik vastu võtma, mis pakuti, muidu oleks mingi kord nädalas sõita saanud. Samuti piisas 10 sõidutunnist, et koolist paber kätte saada. Ainult aega läheb rohkem (1 kuu), sest ma ei läinud kohe esimesel võimalusel kooli teooriaeksamit tegema :P Koolituse tegin Tallinnas ja juhendaja arvas, et paari lisatunni järel teeksin siin ka ARK eksami ilusti ära, aga tahaks ikkagi oma kodukanti eksamile minna (B-kat ajast midagi meeles veel) ja seal paar lisatundi võtta enne eksamit. Enamusel pidi umbes 15 sõidutundi kuluma, see on minu arvates ka vähe realistlikum. Ma olen isegi üllatunud, kui kiiresti võib nullist õppida, aga ilma kindlustundeta ei tahaks eksamile minna, sest ma lähen päris kindlasti närvi siis :P
Tuttav, kes minuga koos alustas, sai ARK teooriaeksamile kohe järgmisel päeval pärast koolist paberi saamist ja nädal hiljem sõidueksamile. Kõik kokku siis 1 kuu. Talvised reisid ees, kiire oli :D Nii et saab küll, kui soovi on ja natuke peab vedama ka.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”