Sõiduvarustus päris inimestele?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Sõiduvarustus päris inimestele?

Lugemata postitus Postitas AzA »

Macintosh kirjutas:

minul tekkis küsimus, et kas kegemat-mugavamat-lihtsamat varustust ka leidub, millega mootorrattur pärast sadulast mahatulekut ja kiivri eemaldamist ei näegi täheseõdalasena välja ja on lihtsasti segi aetav tavalise inimesega. Midagi sellist, millega vanas Euroopas ringi tuurida ja end samal ajal tsiklilt maas ka mugavalt tunda.

Ma näiteks saan ilma kiivrita 7kg hakkama .... kesksuvel, jahedamaga aga hakkavad pisiasjad kaalu lisama. Paljas salli vahetus on sada grammi lisa.
Käpikud kisuvad raskemaks, kaks kihti sooja pesu, ws vest.
Miks nii? Aga seepärast, et esitasin sama küsimuse nagu sina Mac.
Katsetasin igatsortimenti riietust erinevatelt tootjatelt. Lõpuks maabusin mugavate teksade ja tagi juurde, mille kannatab t-särgi peale tõmmata ja .... võrkpesu, ws pesu, ws vest, eriti jahedaga vihmakombe (üllatavalt palju tapab külma tuult).
Ehk siis ma riietun kihiliselt nagu need 3in1 joped, aga teen seda nii, et valin ise kihid .... jõudsin selleni, et tootja siiski ei tea, mis just minule sobib.
Tulemuseks on see, et kahvris on kotike erinevat pesu ja reisukesel olles vastavalt päevale valin kihid.
Välja nägemiselt ... isegi teatrist pole välja visatud.
Ainuke viga on selles, et katsetamise ja sobiva leidmisele läheb maailm aega ja pappi :(

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”