Telk motomatkaks

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 71 korda
Tänatud: 381 korda

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas ranel »

mx77 kirjutas:

Tegelikult oleme ausad sobib iga suvaline vett piisavalt pidav telk motomatkaks, kui see just mingi megasuur peretelk ei ole.
Telgi kvaliteet muutub alles siis oluliseks, kui sul on vaja seda ise seljas vedada või kasutad seda kõrgmäestikus ja see peab ka tormituultele vastu pidama.

Ma olen sellega täiesti nõus. Endal kaks komplekti. Üks nn odavvarustus, mis suuremate mõõtudega. Eelnevalt mainitud 40 eur tänapäeval jyski telk, 27 eur campinggaz madrats, 12eur Sportdirect pump. Kuivi öid väga pole näinud ja samas hommikul ikka on telgis kuivana ärkanud. Lisaks sääsed ka kenasti eemale hoidnud. Kõik vihmad ja rahed sellega üle elanud ning kuivaks jäänud. Magamiseks talviline magamiskott, mis suvel kasutab tekina ja külmal ajal saab sisse pugeda.

Teine aga minivarustus. Vasakul on tavalise suurusega lebo. Paremal aga telk ja lebomatt.
Pilt

Ainus asi, et kuiva ja kuuma pole ma veel sattunud, nii et ei tea, kuidas need asjad seal toimetaks.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”