Motoreisi tüüpiline maksumus (2017)

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Motoreisi tüüpiline maksumus (2017)

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Urmash kirjutas:

Huvitav lähenemine, motoreisil kulud jagada kilomeetritega. Juulis on nagunii turismi tippaeg,aga Sveitsis on ööbimised ise alates 110eur öö, salatiports ilma lihata algab 10 rahast, kui tahad tüki liha, siis maksab juba 20 raha.
Telki ja priimust ei kasuta, päevased läbisõidud jäävad 100 ja 300 km vahele, viimaseid mõni üksik reisi peale.Kiirteedel ei sõida, 5...7 tundi sadulas ka istuda ei taha. Pigem lühemad jupid, looduses ringi kolamine, erinevad vaatamisväärsused jne.Aga inimesed ongi erinevad.Kunagi sai ka telgis ööbitud ja priimuse peal süüa tehtud, nüüd tahaks väheke mugavamalt
Valuutakursiks on see, mida pangakonto näitab või Tavid valuutavahetusel näitab.

No ei arvesta oma tegemisi kunagi km-raha jne,aga sinu 2016 reis,mis oli suht pikk ajaliselt ,aga väga väikese läbisõiduga (136km/päev),siis tekkis selline uitmõte.Jään ikkagi oma arvamuse juurde,et see on väga ebatüüpiline reisi maksumus.Ma ei pane seda üldse pahaks,see sinu vaba valik.
Ma olen Šveitsis ise kaks korda tsikliga käinud ja eks ta ole jah suts kallim kui naabrite juures(samas Itaalias võib ka kohati väga kallis olla),aga mitte kordades.Hotelle(mägedes) leiab seal kindlasti ka väiksema kui alates 110 eest(kui just St.Moritzi laadses kohas ei peatu),aga see juba puht individuaalne valik või siis kodutöö tegemine.Näiteks 70€(tegelikult isegi alla selle) koos hommikusöögiga on suvel suusakuurortite hotellides võimalik ööbida.Asuvad need nii Austrias,kui Šveitsis väga ilusates kohtades.
Mulle väga meeldib veel sinu poolt mainitud Itaalia ning Prantsusmaal Provence ja Cote d'azur piirkond,mis on ka maailma kallima otsa piirkonnad,kuid nii suureks pole minu 2 nädalase tsiklireisi maksumus(päeva või km kohta) kunagi tõusnud.Söömised peatumised viimasel ajal ka ainult hotellid-söögikohad.Ma muidugi ei hooli kesklinna suurtest hotellidest vaid eelistan liikuda-peatuda linnadest väljas.

Viimati muutis urmas66, 23 Okt 2017, 12:04, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”