Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms → Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Tsikkel: LadyInRed
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 140 korda
Kontakt:

Rubriik: teateid elust ja load ei sõida, mees sõidab jms

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Spoiler
will111 kirjutas:

Mina ei ole lilledest midagi rääkinud. Eks neid koole "vaja" ongi peamiselt selleks, et saada load ja "olla seaduslik". Muidugi leidub ka isikuid, kes tõesti päriselt ei ole mitte kunagi varem oma elu sees tsikli seljas istinud...neile on motokoolist see kasu, et saavad teada mis tunne seal tsikli seljas istuda on ja õpivad põhimõtteliselt enamvähem sellega püsti seisma ning veerema ka.

Aga selliseid isikuid, kes 1) tsikli seljas pole kunagi varem istunud ega sellega üldse sõitnud ning 2) B-kati ka ei oma ehk ei ole juba nö. liiklema õppimise koolitust läbinud...ma arvan neid on VÄGA vähe. VÕibolla vahel mõni on ka

See nüüd muidugi isiklik arvamus, aga mul on null usku sellesse, et lubade omandamine kuidagi mingi ettevaatuse omandamisega seotud on. Ettevaatus oleneb inimesest/isiksusest, väga suurel määral kogemusest ja kindlasti olulisel määral ka hirmust kukkuda ning haiget saada ja/või oma hirmkallis riistapuu ära lõhkuda. Siis kui mul lube ei olnud, ma sõitsin kohe päris kindlasti!!! ettevaatlikumalt kui peale lubade omandamist

Pisike offtopic küsimus, aga kas sul endal on A kati juhtimisõigus olemas?

Nägemata Eesti orienteerumissari http://nägemataeesti.ee
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”