Sügisene õlivahetus

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Sügisene õlivahetus

Lugemata postitus Postitas will111 »

ranel, ongi aru saada, käiguvahetus muutub suhteliselt "puiseks" Seda ei pea tõesti kuidagi mõõtma, on tunda ja mingis mõttes ka kuulda. Sellel ei ole muidugi mingit teaduslikku tõestust...peale selle, et kui õli vahetatud on käigukast KOHE jälle tuntavalt pehmema ja sujuvama vahetusega. Kes mida järeldub on siin juba igaühe enda asi. Mingile absoluutsele tõele ei pretendeeri, aga minu jaoks tegu täitsa korduva nähtusega.

Võibolla nö. garaaziarvutis isegi on kuskil mingeid mõõdetud salvestisi alles, pole kuigi kindel...sest a'la magistritööd sel teemal teha ei plaaninud ja erilist suurt arhiveerimise mõtet neil failidel ei näinud. Mingiks suureks avastaseks seda ka ei pidanud, olen täiesti 110% veendunud, et igasugused vägevad laborid või misiganes võidusõidutiimid ammu sarnaseid asju mõõtnud ning analüüsinud. Aga kui mul ka midagi on alles siis mis teed selle salvestatud soundiga? On sul näiteks trueRTA kõrgema leveli soft olemas kuhu seda sööta? Või kujutad ette, et mul on mingisugusne powerpointi presentatsioon graafikute, screenide ja videotega? Tegu oli nende katsete ja mõõtmiste ning analüüsi puhul põmst realtime spektri jälgimisega ja mõnede hästi basic märkmetega omale kuskile paberi peale. Ei olnud kavatsust midagi kuskile "jagama" hakata. Muidugi kui soovid ja huvi on, saad ise järele proovida. Olen kindel, et samamoodi analüüsides saaks mootori müragraafiku põhjal veel igasugu muidki põnevaid asju teada. Väga hullusid investeeringuid ei nõua, natuke spetsiifilist riistvara, natuke tarkvara ja mõningaid akustikaalaseid spetsiifilisi teadmisi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”