Bikeri foorumist...ettepanekud...

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 600 korda

Re: Bikeri foorumist...ettepanekud...

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Tegelt on vahest nii, et mingi teema ajab hullult kettasse ja hirmsasti tahaks oma näpuosavuse teistele lugemiseks esitada aga siis va pahad moded on teema ära kustutanud või lukku pannud (vahest veel juhtub nii, et oled kogu memuaari sisse toksinud ja postita nuppu vajutades tuleb teade, et valitud teemat ei ole)
Sellisel juhul võib mõnel ju tekkida tunne, et tegemist on vabaduse ja sõnaõguse piiramisega (valgevene, ukraina, uganda vms)
Mõnel möödub see järgmise hiire klikiga, teisel jääb vimm pikemaks ajaks põue tuksuma ning seda on võimalik siis modedel peanuppu sügades lugeda ning mõelda, kas nad ehk liiga karmid või siiski mitte.
Mõned hakkavad modesi kaitsma ja sõnavabaduse ohvrit materdama (raudselt perselakkujad ja pugejad :mrgreen: )

(Antud juhul ei olnud minul soovi ratta teemasse oma mula panna ma isegi ei viitsinud seda lugeda aga päris ilma mulata ka ei saanud käed süles istuda :D)

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”