Tänavalegaalne ringrajaratas

Teema algataja
kalleu
Tsikkel: on
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Tänavalegaalne ringrajaratas

Lugemata postitus Postitas kalleu »

911 kirjutas:

Vihuri reeglistik ütleb, et ratta modifitseerimine on keelatud.
Selle alla minu arust peasilinder liigitubki.

Kui ma võtan Rahvaliiga reeglid siis tõesti punkt 3.2. ütleb "Lisamodifikatsioonide tegemine mootorrattale on keelatud"
Aga teisipidi on see täna selline hall ala, et mis siis on ja mis ei ole lisamodifikatsioon. Proovikski käesoleva teemaga asjas natuke selgust saada.
Sest kui rangelt seda punkti jälgida siis võiks vist pooled rattad eemaldada s.h. minu oma (tehniline kontroll lubas numbritule hoidja eemaldada ja sõitsingi ilma). Väiksemaid tehnilisi muudatusi oli pooltel ratastel (jalarauad, hammakad jms).

Loogiliselt võttes peaks kõrgemas klassis keelatud muudatus olema ka alumis(t)es klassi(de)s keelatud isegi juhul kui on reeglites eraldi täpsustamata.
Hea näide on seesama piduri peasilindri vahetus kuigi see tänavalegaalsust kuidagi ei mõjuta. Võtan omal nimekirjast maha.

Käiguvahetuse tõstsin ringi, sest nõelasilmast välja kiirendades ei saanud kuidagi varvast korralikult käiguhoova alla. Natuke nõudis ümberharjumist aga nüüd ei saa üldse aru, miks tavaliselt ratastel teisipidi on. See võiks küll lubatud muudatus olla, ma usun.

Mootorikatted on GBRacingu omad, komplektis oli ka uim. Ostsin sbk.ee-st, Korke tegi eelmisel sügisel kampaania ja olid hea hinnaga. Samas kui paned aliexpressi märksõna "oma ratas mark mudel aasta protector cover set" siis leiad samad katted ilma kirjadeta ja natuke teise hinnaga. Ja seespool on mustalt pressitud sama kiri

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”