Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
Madlobster kirjutas:

valgust pimedale

aga miks kaks telefoni on parem kui üks telefon või telefon ja motonavi? et miks sa soovid tõestada või ümber lükata, et on olemas või pole olemas kuskil maailmas mingi motolenksule sobilik telefon, kinnitus ning laadimisvõimalustega, mis konkureerib/ei konkureeri motonaviga?
ajad taga soodsamat soetushinda? Kas sinu testisoov peab vastu pidama hispaania päikselise ranniku või offroad sugemetega reisi irkutski ja tagasi?

Pimedaile ei tule valgus eal, see on eos kaotatud võitlus sest ... sellised seletused langevad tavaliselt viljatule pinnasele ... ja kurtidele kõrvadele. :mrgreen:
Aga lootus sureb viimasena ... :ner:

Motonavist pole midagi paremat seni välja mõeldud, tema puuduseks on: ei suuda vajadusel kasutada erinevaid tarkvarasid ja kaarte samas seadmes, andmevahetuseks tuleb alati juhtmestada, ta on jaburalt suur ja kallis (Garmin).
Hiinlaste valmistatud Wince 6 motonavi maksab küll oluliselt vähem aga on samas hinnaklassis, kui "navitelefon". Kui kindasõbralikkus ja spetskinnitus välja jätta siis on märkimisväärselt viletsam, seega milleks viletsam võtta?
Ma ei soovi midagi ümber lükata ega tõestada aga ma usun, et tänaseks on raskeolude telefonid (rugged phone) nii kaugel (hind, tarkvara, võimalused, omadused), et neid saab kasutada motonavi asemel. Minu enda motonavi on töökorras aga veebruaris saab ta kuueseks ning märgid näitavad, et üle paari-kolme aasta sealt enam välja ei pigista. Ma tahan valmis olla. Ja lõpuks - mulle meeldib katsetada ning proovida.

Aga kaks telefoni on parem sest....

• sa oled oma valikutes vaba, saad hankida kumbagiks tegevuseks just täpselt sobiva seadme
  • kui üks nendest katki läheb on teine alles
  • kõik munad pole ühes korvis
  • navitelefoni puhul on täiesti ükskõik, kui ta kõige esinduslikmu välja ei näe ja on saanud natuke mudas ja kruusal kraapida
  • pole õnnetus kui navitelefon katki läheb (päristelefoniga võrreldes on ta suhteliselt odav)
  • sul on täiesti kama, kui hea või halb on navitelefoni kaamera või kas ta LTE võrku toetab
  • navitelefon peab vastu Hispaania päikselise ranniku ja offroad sugemetega reisi Irkutskisse ja tagasi
  • navitelefoni sätteid ei pea iga kord taas tavakasutuse jaoks ja jälle tagasi sättima, ta ongi kogu aja naviseade
  • ta peab (moraalne vananemine) kaua vastu, sest sul puudub otsene vajadus uuendada tarkvara seega ei saa ta kuidagi aegalseks muutuda
  • teda on lihtne ja odav asendada
  • sa ei pea turvalisuse pärast muretsema (navitelefonis maile ei loe ja pangas ei käi ning oma püsikontodega ei ühenda)
  • sul pole vaja ekraanilukku iga kord sisse ja välja lülitada
  • sul on üksõik kui kaua navitelefoni aku vastu peab

Hullvähk, kas tekkis mingi õhkõrn valgusviirg lõputus pimeduses? :wink:

PS. Ümbermaailmaresile võtaksin ma ikka Garmini.

ttameri kirjutas:

Olen isegi mõelnud mõne väiksemat sorti tahvli (7-8tolli) peale, millel vee ja põrutuskindel kast ümber. Nii on pilt kenasti suurelt kogu aeg ees - pisut turvalisem ka tihedas liiksuses.

Telefoni valik on meil juba olemas (vt esimest posti). Nüüd jääb see veel tsikli külge kinnitada, toitega varustada ja tarkvaraliselt tööle panna. Ma tahvleid siiski ei vaataks: seal on veekindluse saavutamiseks vaja kest ümber panna ja nad on oluliselt õrnemad, lenksule kinnnitamine on ka keerukam. 5-6" ekraaniga nuhvel peaks olema juba piisava suurusega.

Kas on tekkinud keegi, kes tahaks endale korralikku, telefonil põhinevat navilahendust? Saaks kogu selle asja ka päris praktiliselt ühes seadmes kokku ja töökorda.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”