Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Maaks kirjutas:

Telefonide GPS-ide kasutajatele küsimus, kas on võimalik kuidagi nii seadistada, et ekraan näitab asukohta ja liikumist ka siis kui navigeerimine ei ole sisse lülitatud? Selles mõttes et jookseb ainult kaardiäpp ja ei pea ekraani sõrmega edasi lükkama? Ja mis äppidel see võimalus on?
See on ainus asi, millest ma täna telefonis puudust tunnenen ja navis olemas on :-)

Mul on telefonis Sygic ja see teeb just täpselt seda.

urmas66 kirjutas:

Ei taha kuidagi ega millegagi Mac sinu ideed maha teha,aga minu point asja juures on just see,et ma saan kasutada ainult ühte seadet nii taskus kui lenksul navigeerimiseks.Lisaks on mul varu telefon alati kaasas,kuna kasutan nii kui nii kahte numbrit.Hetkel olen oma eespool kirjeldatud lahenduse leidnud ja sellega üsna rahul.Garmini autonavi koos GIVI kotiga on ka pikemale reisile minnes kohvris olemas.
Loen huviga edasisi tegemisi.

Selle lahenduse suurim viga on see, et kui sul tuleb telefonikõne sisse on sul naviekraan eest kadunud ja kui see juhtub kuskil keerulisel ristmikul on

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”