Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
Macintosh kirjutas:Sind parafraseerides: ... aga minu point asja juures on just see, et ma saan kasutada kahte seadet, ühte lenksul, teist taskus ja ei pea kohvris GIVI kotiga autonavi kaasa vedama.
Ma vajan optimaalseid lahendusi ja sinu oma pole seda.
Ma siis natuke täpsustaks,et minu soov on eelkõige kasutada ÜHTE seadet,kus on kõik minu tegemised olemas.Sõidan tsikliga kuskil välismaa linnas,peatun võtan hoidjast telo ja jätkan navigeerimist jalgsi.Kui isu täis tulen ratta juurde,pistan hoidjasse ja jätkan matka.Lihtne ju
Täna on minul see seade olemas.Kasutan igapäevaselt rohkem või vähem 36-te rakendust.Mis seal on optimaalset või mitte, saab ikka igaüks iseenda eest otsustada,sest inimesed ja vajadused on erinevad.Mina küll ei julgeks väita,et keegi kasutab asja mis pole tema jaoks optimaalne.Jäägu see ikka igaühe enda otsustada.Vähem sappi rohkem häid soovitusi
See seade mida mina soovin kasutada peab olema selline,millega igapäevaselt oma asju ajan ja kui vaja siis ka tsikli-auto matkal navigeerin. Need lisaks kaasavõetud asjad on ikkagi nö teisejärguline staff ja ei puutu asjasse,sest kuni midagi ei juhtu põhiseadmega,siis ma abiseadmeid välja ei võta.Samas põhi seade võib peeti minna nii minul Macil,Lobsteril kui Maaksil jne. Selle eest pole keegi kaitstud.Aga miks peaks juhtuma,kui ma muidu kodus olles kasutan seda igapäevaselt ja kõik toimib.Teine telefon on mul igapäevaselt juba üle 15 aasta,mitte et ma selle ainult matka jaoks kaasa võtan.
Selle lahenduse suurim viga on see, et kui sul tuleb telefonikõne sisse on sul naviekraan eest kadunud ja kui see juhtub kuskil keerulisel ristmikul ...
MX77 ,see mida Waze kohtra mainisid on jah suts häiriv.Minu telefonis, nii kaua kui kõnele ei vasta,on helistaja väikses aknas ainult ülemises servas ja kaart veel jookseb.Kui kõnele vastad,siis aken vahetub,aga selle saab kahe-kolme näpu liigutusega tagasi ette tuua.Ma sellega juba harjunud,sest kõnelen autoga sõites suht palju.Olen seda ka neil vähestel kordadel,mil sel suvel tsikli selga istusin,proovinud ja ei ole midagi rasket.Harjutamise asi pelgalt.Reisil olles on mul sees nö privaat nr-ga sim, millele helistamisi olematu arv päevas.Ei arva,et liigselt häiriks.
Ma pakun, et sooviti offline kaardirakendust.
Wazeil minu teada (võin eksida) offline võimalust ei ole.
Lobster kui Maaks küsis offline lahendust,siis jah Waze ei sobi.Ma sain aru,et navigeerimist teostamata(ehk aadressi-tracki sisestamata) saaks kaardil enda asukohta liikudes online näha.Kui nii, siis see on olemas sama nagu Garminil.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.